Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Медии

Вземи в gLOG
28 Юли 16, 17:30 / Автор: Списание БИОГРАФ
Мистерията “Нострадамус” – в августовския “Биограф”
Ексклузивно интервю с Ричард Чембърлейн е сред другите хитове в новия брой
Една неразгадана мистерия на половин хилядолетие – това е водещата тема в новия августовски брой на „Биограф“, който вече е на пазара. На корицата на популярното списание е легендарният френски предсказател Нострадамус, от чиято смърт този месец се навършиха 450 години. 10-страничният очерк под заглавие „Казвах ли ви аз?“ проследява целия житейски път на средновековния аптекар, който обичал да описва в четиристишия случващото се около него и не подозирал с каква удивителна точност те ще съвпадат с важни и драматични факти от далечното бъдеще.
За пореден месец „Биограф“ излиза в комплект с книга от литературната класика. Този месец томчето към списанието съдържа избрани творби от френската писателка Жорж Санд, една от първите големи феминистки в световната история. Общата цена на журнала и книгата отново е на ексклузивната цена от 8 лева.
Сред другите хитови материали в августовския брой е интервюто с холивудската легенда Ричард Чембърлейн. Звездата от сериалите „Птиците умират сами“ и „Шогун“ тази пролет навърши 82 години. Харизматичният актьор споделя пред репортерката на списанието Цвета Врангова, че образът на отец Ралф Брикасар е един от любимите му, защото благодарение на него е преосмислил целия си живот. Той засяга и темата за голямата тайна от личното му пространство, която беше пазил десетилетия наред и чието разкриване в крайна сметка повлиява фатално на кариерата му.
Интервюта с актрисата Виолета Гиндева, певеца Панайот Панайотов, скулптора-министър Вежди Рашидов и неговата съпруга д-р Снежана Бахарова, както и очерци за великия руски писател Лев Толстой и за гениалния изобретател Никола Тесла са сред останалите гвоздеи в новия „Биограф“.
Със следващия си 60-и брой в края на август списанието се готви да отбележи своята 5-а годишнина. Екипът отсега загатва, че по този повод ще срещне читателите си с една от най-големите и обичани легенди на българската музика – с обширно изповедално интервю и специална фотосесия.

За Контакти:
editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.146