Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Технологии

31 Юли 16, 12:08 / Автор: Team VISION
Пет предимства на онлайн базираната ERP система
Българската компания Тим ВИЖЪН България предлага у нас онлайн версия на системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV
Системите за управление на бизнеса днес са сред софтуерните сегменти, мигриращи най-бързо към „облачна“ архитектура и през последните месеци все повече предприятия избират именно този модел на внедряване на бизнес софтуер. Той се отличава с това, че вместо да са инсталирани локално, системите се използват онлайн и са достъпни от всякъде и по всяко време.

„Използването на онлайн базирано ERP решение под наем има множество предимства, които могат значително да намалят разходите и да повишат ефективността на едно предприятие“ - споделя Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в българската компания Тим ВИЖЪН България, която неотдавна започна да предлага у нас онлайн версия на системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV. Той описва петте предимства, които са от ключово значение за избора на този модел и за ръста при внедряването на „облачни“ бизнес решения.

Много по-бързо внедряване

Внедряването на системи за управление на фирмените ресурси е мащабен проект, който обхваща цялото предприятие и при традиционните ERP системи често продължава с месеци. За разлика от тях внедряването на онлайн решение под наем става изключително бързо и се измерва в седмици и дори дни.

Висока степен на скалируемост

При новите онлайн базирани системи компаниите могат лесно да добавят или махнат работни места, в зависимост от развитието на техния екип. Това прави ERP системите под наем много по-гъвкави и отговарящи на съвременната динамична пазарна среда, в която флуктуациите са нормално явление. Наемането на потребителски лицензи, вместо тяхното закупуване означава, че едно предприятие лесно може да увеличи броя на потребителите на системата при пик на работата и след това лицензите да се намалят.

Интеграция с останалите „облачни“ решения на Microsoft*

Едно конкретно предимство на ERP системата Microsoft Dynamics NAV е силната й интеграция с мощните „облачни“ платформи и функционалности на софтуерния гигант. През последните години Microsoft вложи много усилия в позиционирането си на пазара на „облачни“ услуги и днес резултатите от тази политика са на лице. Онлайн базираната версия на Dynamics NAV е интегрирана изцяло с Office 365, както и с приложението One Note за записване на бележки.

Всички предимства на изнесения център за данни

Онлайн версията на ERP системата може да бъде както в собствено сървърно помещение на клиента, така и в изнесен център за данни. Вторият вариант носи със себе си редица други предимства, включително тройна или четворна подсигуреност на връзката, по-висока надеждност, физическа защита и защита от спиране на електричеството или от други непредвидени явления. Ценната корпоративна информация се съхранява на поне две физически независими локации, което намалява вероятността от нейното изгубване. Не на последно място наемането на професионален център за данни е много по-евтино от изграждането на собствен такъв, тъй като компанията спестява средства за скъпо-струващо сървърно оборудване и лицензи, охладителна техника, UPS – устройства, както и ИТ специалисти, които да поддържат инфраструктурата.

Няма долна граница за мащаба на фирмата

По традиция ERP системите винаги са се смятали за мащабни решения, които се внедряват в големи производствени предприятия, търговски вериги и финансови институции и не са „по джоба“ на малките фирми. Предлагането на такива решения под наем променя тази представа, позволявайки на всяка малка фирма да се възползва от предимствата на една пълноценна система за управление на бизнеса. Внедряването на онлайн версия прави ERP решенията достъпни дори за фирми с персонал от двама – трима души, което означава, че с тях вече може да се сдобие всеки нов бизнес, който има дългосрочна визия за развитието си, а не просто стремеж да се закрепи на пазара.

* - Microsoft, Microsoft Dynamics NAV, Office 365 и One Note са запазени марки на уважаваната от нас компания Microsoft

Източник: http://www.team-vision.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.102