Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Туризъм

Вземи в gLOG
01 Август 16, 12:13 / Автор: klm.com
Air France-KLM отново с награда от Skytrax
През юли 2016 г., в Лондон, се проведе връчването на Световните награди на най-добрите авикомпании, организирано от Skytrax. Air France и KLM отново бяха отличени сред световните топ 100.
През юли 2016 г., в Лондон, се проведе връчването на Световните награди на най-добрите авикомпании, организирано от Skytrax. Air France и KLM отново бяха отличени сред световните топ 100:
- Air France се класира на 14-то място, като се придвижи нагоре с 26 места, през последните три години,
- KLM се класира на 24-то място, като се придвижи нагоре с 13 места, през последните три години.
Нещо повече, Air France получи две награди: за ресторантът в своя La Première салон и менюто от шеф-готвач Ален Дюкас в Париж-Шарл де Гол е наградата за "Най-добро меню в първокласен салон" и "Най-добри комфорт и удобства" за предлаганите в класата La Première козметичен несесер и костюм за сън.

"Тези награди доказват усилията ни за непрекъснато подобряване на нашите услуги, като част от ежедневието и ангажимент към нашите клиенти. Тези награди са посветени на тях и на всички от Air France и KLM. Те са признание за усилията, положени от всички служители на групата, за постигане на най-добрите световни стандарти ", заяви Жан-Марк Жунияк, председател и главен изпълнителен директор на Air France-KLM.

Най-добро меню в първокласен салон в света
За трета поредна година, Air France получи наградата за най-добро меню в първокласен салон. Салонът La Première, в Париж-Шарл де Гол, се утвърди като световен еталон за качество, като предлага най-доброто изтънчено френско меню. Ресторантът предлага богат асортимент от ястия, създадени от Ален Дюкас и най-добрите вина от винарската изба на Air France. Барът, който също е на разположение на клиентите, предлага широка гама от коктейли. Един миг на пълна релаксация и спокойствие.

Най-добри удобства и комфорт
Air France получи и първа награда за удобствата предлагани в класа La Première - дизайнерска чанта с козметика от Живанши и костюм за сън.
Парижки шик и френска елегантност са въплътени в тези козметични чанти, предлагани на всеки гост. Те съдържат набор от изключително луксозни козметични продукти - крем за лице, рол-он за интензивна грижа за очите, балсам за устни, крем за ръце и други артикули. Те са  истински моден аксесоар и се поднасят лично на всеки гост от екипажа, като подарък за добре дошли. През целия полет, на разположение на гостите в La Première класата, също са почистващи и овлажняващи продукти на Живанши.
Дизайнерските костюми за сън, направени от най-качествен памук, придават комфортно усещане и перфектно допълват уюта на пътниците от La Première. Този костюм е в комплект съдържащ чехли, чорапи, обувалка и чанта за обувки.
Всички тези изключителни аксесоари за комфорт, се подновяват два пъти годишно.

Всяка година, Световните награди за авиокомпании, по-известни като Skytrax награди, са за постижения в областта на въздушния транспорт. Air France и KLM се издигнаха в класацията и са сред най-добрите авиокомпании в света. Двете награди, получени от Air France, са резултат от онлайн проучване на удовлетвореността, извършено сред 19 милиона клиенти.

За Контакти:Анелия Пейчева

Източник:
klm.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0999