Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Бизнес

Вземи в gLOG
03 Август 16, 12:37 / Автор: eventA Communications
От 15 до 21 август Бургас ще е сцена на дизайна и архитектурата
Архитекти, интериорни дизайнери, специалисти в изграждането на екстериор и ландшафта архитектура, строителни предприемачи и специалисти ще се срещнат в Бургас, за да обменят идеи и опит. Форумът ще се проведе в морския град от 15 до 21 август и се осъществява със съдействието на Община Бургас.
Архитекти, интериорни дизайнери, специалисти в изграждането на екстериор и ландшафта архитектура, строителни предприемачи и специалисти ще се срещнат в Бургас, за да обменят идеи и опит. Форумът ще се проведе в морския град от 15 до 21 август и се осъществява със съдействието на Община Бургас. Организатори са Сдружение 7АРТ(http://bit.do/cfVcA) и АИДБ – Асоциация на интериорните дизайнери в България (http://aidb.bg/), а домакин ще е Експозиционен Център ФЛОРА.

АрхИдеи (
http://www.archidei.com/) е платформа, която ще се опита да надскочи популярният формат на изложение, който среща бизнеса с неговите партньори и потенциалните му клиенти. АрхИдеи (http://www.archidei.com/) има амбицията да се превърне в социален проект – сцена за демонстрации на тенденциите, иновативни идеи и реализации.

Изложба с включени архитектурни и интериорни проекти и концепции, както и фотографии на архитектурни и интериорни обекти от водещите студия в бранша е подредена на пешеходната зона пред Община Бургас. Жителите и гостите на морския град имат възможност да видят и проекти за общински конкурси, обекти печелили приза "Сграда на годината", както и проекти и реализации на водещи имена, които ще са гости-лектори на форума.

Едни от най-интересните акценти през тази седмица на дизайна в Бургас ще са четирите творчески работилници, за които записванията вече са в разгара си. Едната е креативната платформа за дизайн DesignMorphine, базирана на уъркшопи, лекции, проекти и изследвания в сферата на архитектурата, дизайна и изкуствата. Голям интерес предизвиква и курсът 3DMax с инструктор интериорният дизайнер Иван Стефанов, който е предназначен за тези, които имат базови или средни познания по 3DMax и VRAY и искат да дообогатят своите умения и да достигнат по-високи нива. Дизайнерът Мая Дянкова в своя курс „Дизайн на заведения, предизвикателства за твореца“ ще даде отговор на въпроса „Къде свършва творчеството и се налага да прилагаш интериорните закони?“. Четвъртата творческа работилница в дните на АрхИдеи (
http://www.archidei.com/)  ще е насочена към подобряване на търговски умения. Според менторът Георги Христулев „В днешния търговски свят, бизнесът харчи прекалено много за маркетинг, транспорт, офиси, свързани разходи за обеди, вечери и какво ли още не. Когато прибавим към това заплатите, бонус схемите и времето прекарано в срещи, търговските ни умения се превръщат в най-ценния актив, от който зависи дали бизнеса ни ще расте или ще се свива. Защото продажбите и само продажбите носят пари, всичко останало струва пари!“

Сред най-очакваните лектори на първото издание на АрхИдеи (
http://www.archidei.com/) е автомобилният дизайнер Мирослав Димитров (http://bit.do/cfVce). През последните пет години той работи в екипите на Ferrari, Lotus, Aston Martin, като е бил част и от главния дизайнерски екип на Ford. В момента работи за Bentley Motors. „Включвам се в АрхИдеи, защото автомобилният дизайн е изключително рядка, много комплексна, но и любопитна специалност. Всеки от нас ползва автомобил, но едва ли някои знае нещо за това, как се създават тези продукти от нашето ежедневие. Мисля, че лекция на тази тема би могла да бъде доста полезна на хора от аудиторията, които са в различните сфери на дизайна, понеже нещата са свързани и взаимно можем да черпим опит и вдъхновение. Също така бих искал да дам възможност на подрастващото поколение дизайнери и млади хора да научат нещо ново. Вече съм бил в ситуацията да искам да преследвам професия, за която никой на територията на България не може да ми даде полезен съвет, затова ще се радвам ако съм от полза.“ – сподели Мирослав Димитров.

В програмата освен изложбената част са предвидени и много лекции от лидерите в областта на дизайна и архитектурата в България.

Повече информация следене на официалната страница на АрхИдеи във Facebook
(http://bit.do/cfVcp) и с хаштаг #archideiBG

За Контакти:
pr@eventa.bg

Източник:
www.archidei.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0982