СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента / Образование

21 Април 17, 12:03 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
MySuccess.bg in Education ще се проведе за първи път в Шумен
След седем поредни успешни издания в София, форумът ще мотивира предприемчивите студенти в града и региона с най-добрите бизнес практики

Студенти от горните курсове (3-ти и 4-ти) и магистри от Шумен и региона ще имат изключителната възможност да се срещнат с предприемачи и представители на успешни международни и български компании в България по време на форума MySuccess.bg in Education – Шумен 2017.

Форумът, чието мото е „Аз и Бизнесът!“, ще се проведе на 18 май 2017 г. (четвъртък) от 09:30 часа в Шуменски университет Епископ „Константин Преславски“.

Бизнес форум MySuccess.bg изгражда мост между студентите и българския бизнес, като представя нужните практически умения, които бъдещите експерти трябва да притежават. По време на форума студентите ще имат възможност да се запознаят с успешните истории на млади българи, които развиват собствен бизнес или са част от мениджърския екип на големи компании. Водещи мениджъри ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, които управляват, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими.

По време на събитието студентите ще се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа. Студентите ще се сблъскат с реални примери и бизнес казуси от практиката, както и ще получат полезни съвети за усъвършенстване на познанията от университета. Мениджърите ще споделят с тях какви са очакванията на българския бизнес от завършилите специалисти и какви умения и компетенции се търсят реално на пазара на труда.

По време на втората практическата част от форума ще се проведат workshops по зададени индивидуални теми от всяка от компаниите презентирали се в сутрешната част. Участниците ще решават различни бизнес казуси и ще работят в малки екипи, като след определеното време за работа ще имат възможност да презентират разработеното от всяка група студенти пред цялата аудитория и менторите от всяка компаниите.
MySuccess.bg in Education – Шумен 2017 се организира от списание ENTERPRISE с официалната подкрепа на “Херти” АД.

Медийни партньори: EventsPRO.bg

Безплатна регистрация за студенти: silvia@enterprise.bg, 0898 487 912